Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Anne-Marie - 25 februari 2010 10:06

Ordningen är återställd  


Igår var jag ”gräsänka” Mannen gjorde Sollefteå. Skulle se till lägenheten och kolla posten. Jag valde att stanna hemma och ”rå om mig själv”.  Kl 10.20 gick bussen och då startade jag upp ”min dag”. Putsade till i badrummet och förberedde för ett låååångt bad.

Började med att träna hos sjukgymn. Jenny i 1 timme, inhandlade div. Grönsaker och tulpaner mm hos Coop. Hemkommen plockades räkor fram ur frysen.  Nu började det hända något:

  1. Tonade håret, ny duk och tulpanerna på köksbordet
  2. Tände upp med 6 st. värmeljus i badrummet, gjorde räksallad.
  3. Hällde upp ett varmt, bubbligt och oljigt badvatten.
  4. Gjorde en hårinpackning
  5. Lade en ansiktsmask
  6. NJÖT::: tömde ur och tappade upp nytt hett vatten
  7. Duschade, insmörjning
  8. Insvept i stor morgonrock avnjöts salladen med bubbelvatten!
  9. TV-soffan, sappade mellan kanaler, läste senaste M-Magasin och pratade med mannen i telefon. Han var inte munter. Tv-kanalerna hade ”tappat rätta platsen” 1.2.3 osv. Efter ett tag så var det problemet löst och TV:n stod kvar på sin plats!!!!!?? Ordningen var återställd. Tålamod vännen!! Tålamod!!!
  10. Fotbad och pedikyr framför TV:n.
  11. Pratade länge i telefonen. Loggade ur datorn och drog ur el-kontakten (drar ur den då jag tycker att ”klumpen” på kabeln blir så varm??)
  12. Gick till sängs och lyssnade på Cd-box, Alfahannen av Katarina Wennstam, mycket bra. Spelets regler inom filmbranchen, bad boys……..
  13. SOMNADE

JA det var min gräsänkas dag!

Mannen kommer tillbaka idag, kl 11.45 når bussen Timrå. Det blev drygt ett dygn.

Men en fadäs måste det väl också vara. Det visade sig i morse när jag skulle logga in på laptopen! Det gick inte! Kollade att kablarna var ok. Yes! Men efter ett tags funderande och utdragande av kablarna till modemet såååååå upptäckte jag att jag hade dragit ur kontakten till bredbandet istället för elen. (svårt att förklara) Det visade sig att min hemtelefon inte heller fungerade och jag blev uppringd på mobilen. Ja, ja, ja nu funkar den igen. Nu kan jag blogga!!!!!Yippiiiii         Solsken och minus 15 grader. Ska ut och lufta mig lite!


Mannen tillbaka   Dator och telefon fungerar. Sängen är bäddad, frukostdisken avklarad ja man kan säga att:

ORDNINGEN ÄR ÅTERSTÄLLD

                 


Ovido - Quiz & Flashcards