Alla inlägg den 2 april 2010

Av Anne-Marie - 2 april 2010 10:34

LADE UPP DENNA LÅT PÅ MITT FACEBOOK!

Inom loppet av några minuter fick jag respons från andra sidan av Atlanten. USA:s västkust San Fran. Tina som mindes mig och att jag gillade Mikaels texter för ett antal år sedan. Jag blev överväldigad. Tack Tina för din Påskhälsning och de andra hälsningarna också.  Jag blev så jätteglad att det inte går att beskriva. Tina har betytt och betyder mycket för mig. Vi delar en del, både glädje och sorg. Vad det är ehåller jag för mig själv än så länge. Kanske skriver jag om detta senare, när jag orkar ta upp den delen av mitt liv igen. Får se!!


Åter till Mickes texter och musik så är jag en stor fan av honom. Riktigt inte lika mycket till vänster kanske. Ja det är ju valår i år. Denna låt har retat upp moderater uti alla läger något fruktansvärt. När Micke var inbjuden till TV 4 och framförde denna låt blev det ramaskri uti stugorna eller kanske i våningarna på Östermalm i huvudstaden eller rent av uti paläerna. Nåja vilket som...Vem bryr sig??? Texten tål att lyssna på ialla fall.
Vad det gäller politik så är jag idag väldigt osäker. Har bestämt mig för att "läsa på" ordentligt. Att bara lyssna på debatter är bara frustrerande för min del. Jag har nog en grundinställning  beträffande politiken men som det ser ut i dagens samhälle så svajar den rejält vill jag lova.

Hur som helst så är det långfredag och jag njuter av påsken HÄR OCH NU.

Ska söka fram ännu en låt av Micke och digga lite till!

Väl mött i cyberrymnden.

Ovido - Quiz & Flashcards